Programma badminton clinic

Altijd al eens een training van een topbadmintonner mee willen maken? Dit is nu jullie kans!

Met deze website willen wij u graag op de hoogte brengen van de leuke en interessante badminton clinics die hier te boeken zijn bij Hilbink Sports Training.

Door wie worden de clinics gegeven?

De clinics worden gegeven door Jordy Hilbink en Nick Fransman. Beiden zijn enorm toegewijd aan de badminton sport en trainen dagelijks meerdere malen om zo hun ambitieuze dromen te verwezenlijken. Voor Nick is dat het halen van de Olympische spelen in Tokyo.

Wie zijn Jordy & Nick?

Naast het bedrijven van topsport iedere dag, studeert Nick commerciƫle economie aan de Hogeschool in Deventer en is Jordy afgestudeerd aan het CIOS in Arnhem.

Wie komen er voor de badminton clinics in aanmerking?

Een badminton clinic kan voor iedere sport liefhebber worden gegeven. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van clinics voor o.a. Scholen, verenigingen, bedrijven en instellingen.

Wat wordt er in de 1.5 uur durende clinic gedaan?

Wij vinden het belangrijk dat onze clinics leerzaam en leuk zijn. Maar wat wij nog belangrijker vinden is dat onze clinic een bron van inspiratie is. In korte tijd proberen wij de belangrijkste vaardigheden mee te geven. Daarnaast zullen wij ook over onze eigen ervaringen vertellen in de topsport.

Onderdelen van de clinic:

Warming-up & Cooling down

Badminton vaardigheden

Wedstrijd: deelnemers VS Jordy & Nick

Vragen ronde

Dit is slechts een globaal programma, alles kan op maat gemaakt worden!

Clinic boeken?

Mocht u interesse hebben in een clinic dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons. Dit kunt u doen door naar het kopje `boekingen` te gaan. Wij zullen u dan z.s.m. onze brochure opsturen met de daarin benodigde informatie voor u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *