Jubileum voor BC’70 -> Hilbink en Oey geven heuse clinic

Vaassen, 6 augustus 2010

Het jaar 2010 is voor zowel badmintonclub BC’70-Veluwe als sporthal de Wieken in Vaassen een jubileumjaar. In het jaar waarin BC’70 veertig wordt, viert sporthal de Wieken haar 25 jarig jubileum. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus is het zover. BC’70 – als gebruiker van het eerste uur – draagt hier graag een steentje aan bij. Je kunt op deze dagen terecht bij een informatiestand, waar je kunt kennismaken met diverse aspecten van onze mooie badmintonsport. En natuurlijk kun je ook zelf een shuttletje slaan of afkijken hoe anderen dat doen.

Waarom badminton?

Drukke baan met veel stress, een paar kilootjes teveel of gewoon zin om lekker te sporten? Dan is badminton echt iets voor jou! Badminton is niet alleen één van de meest intensieve sporten, maar ook gemakkelijk te leren en erg leuk, zowel voor recreanten als fanatieke wedstrijdspelers. Recreanten vinden bij BC’70 een gezellige club mensen, die in een gemoedelijke sfeer samen een shuttletje slaan en na afloop even gezellig napraten. En een dynamische activiteitencommissie die allerlei sociale activiteiten organiseert. Fanatieke wedstrijdspelers vinden bij BC’70 bovendien een club die hoog meespeelt in de nationale competitie en training op hoog niveau aanbiedt. Voor ieder wat wils dus!

Kom eens kijken!

Normaal gesproken spelen wij op dinsdagavond in de PWA sporthal in Epe, maar door de brand spelen we al enige tijd niet op dinsdag en spelen we de competitie op zaterdag in plaats van zondag in sporthal MFC Aperloo in ‘t Harde. Op maandag en donderdag spelen we in sporthal de Wieken (20.00-22.30). Dat doen we al sinds de opening van deze sporthal en dat blijven we graag nog jaren doen. Net als het organiseren van onze regionaal befaamde toernooien, die ook al sinds jaar en dag in Vaassen worden gespeeld.

Geïnteresseerd? Kom eens kijken tijdens één van onze speelavonden, of – beter nog – kom naar de informatiemarkt in de Wieken op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus, waar wij een heuse clinic organiseren, met eredivisie-spelers Jordy Hilbrink en Lester Oey.

Bron: Veluweland.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *