Clinic bij badminton vereniging ‘t Vennewater

Afgelopen zaterdag om 10:00 uur hebben Jordy & Lester weer een clinic mogen geven. En dit keer was de aftrap in Heilo, bij badminton vereniging ’t Vennewater. 30 enthousiaste deelnemers stonden om 09:45 uur klaar, om zelfstandig aan de warming-up te gaan beginnen. Om 10:00 uur hebben Lester & Jordy zichzelf voorgesteld, met wat hen zoal bezig houdt in het dagelijks leven. En daaruit bleek toch wel, dat badminton bij beide spelers, erg hoog in het vaandel staat. De ‘rode draad’ van de clinic waren toch wel de verschillende schijnslagen, die je kan gebruiken tijdens een wedstrijd. Ook kwam er voetenwerk, snelheid, techniek en wedstrijd vormpjes te pas. Tijdens de clinic konden de deelnemers wat eten en drinken nuttigen, dat georganiseerd was door het bestuur van ’t Vennewater badminton. Na afloop van de clinic, hebben de deelnemers Lester & Jordy bedankt. Vele gaven zelfs een hand na afloop. Wat natuurlijk altijd erg leuk is als je je inzet voor iets, wat jezelf leuk vind om te doen. Maar ook dat de andere het waarderen en leuk vinden. Kortom, een geslaagde clinic, met veel blije gezichten. Hopelijk tot volgend jaar!

Foto’s volgen binnenkort.

Sportmanagement Hilbink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *