Badminton Clinic BC Alouette

Badminton Clinic BC AlouetteDoordat BC Alouette een trainingsweekend had ingepland op zaterdag 2 en zondag 3 september mochten Vincent de Vries en Jordy Hilbink een badminton clinic verzorgen voor deze enthousiaste spelers. Na een korte introductie van beide heren, werd al snel overgegaan tot een demonstratiewedstrijd.

Onder leiding van lijnrechters uit het publiek en een scheidsrechter werden er mooie rally┬┤s gespeeld. Van beide kanten werden er soms prachtige smashes op de lijn geslagen. En met het nodige duik en vliegwerk konden de mannen deze regelmatig nog goed terug retourneren.

Badminton Clinic BC AlouetteTussen de wedstrijd door mochten spelers uit het publiek een aantal punten spelen tegen beide spelers. Dit om ze te laten proeven hoe het is om tegen een speler te spelen op eredivisie niveau.

Iedereen was razend enthousiast en wilde een paar punten afsnoepen van Vincent en Jordy.

Na een uur te hebben gespeeld was het alweer tijd en werd iedereen vriendelijk bedankt voor hun inzet en enthousiasme.

Hopelijk tot een volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *