Meppeler Meppers krijgen clinic van Nick en Jordy

Groeps foto badminton clinic Meppeler Meppers Donderdag 22 september Mochten Nick en Jordy afreizen naar het hoge Noorden. In het plaatsje Meppel werd om 19:00 uur een heuse clinic gegeven aan badminton vereniging Meppeler Meppers. Om 18:45 uur werden beide heren keurig opgewacht met een kopje koffie, om zo nog even kort en bondig het programma door te nemen. Om 19:00 uur ging het dan echt beginnen. Er werd een korte introductie gegeven van beide heren. Hier werd verteld waar Nick en Jordy zich op dit moment mee bezig houden. ´Over 4 jaar wil ik erbij zijn in Tokyo opperde Nick´ hij traint doordeweeks 3 uur per dag en dat i.c.m. zijn studie HBO commerciële economie maakt het dat deze topsporter een druk bestaan heeft.

Foto badminton clinic Meppeler Meppers Jordy HilbinkJordy is international af en houdt zich voornamelijk bezig met het verzorgen van badminton trainingen. Dit doet hij zo´n 20-25 uur in de week en is daarna druk bezig om zijn eigen bedrijf in personal training op te zetten. ´Het is hard werken, veel uren maken maar ik doe wat ik leuk vind´ zei Hilbink.

Het eerste uur werd de jeugd onder handen genomen alvorens er een ware demonstratie wedstrijd gespeeld werd, onder het toeziend oog van een honderdtal geïnteresseerde badminton liefhebbers. Er was genoeg ruimte voor een dolletje en er werd tussendoor flink wat gelachen. Na zo´n 75 minuten was de tijd alweer Foto badminton clinic Meppeler Meppers Nick Fransmanom voor de jeugd en mochten de senioren nog even proeven van het niveau van Nick en Jordy. Op het eind was er nog ruimte om een dubbel te spelen tegen beide spelers. Dit lieten de clubkampioenen van afgelopen jaar natuurlijk niet aan hun neus voorbij gaan.

En zo snel als de tijd kan gaan zaten de twee uur er alweer op en werd er op een leuke wijze afscheid genomen van beide spelers.

Nick en Jordy willen alle spelers en badminton liefhebbers bedanken die deze clinic tot een succes hebben gemaakt!

Tot een volgende keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *