! Exclusief ! badminton privé trainingen

Beste badminton vrienden,

Het reguliere badminton seizoen loopt bij de meeste verenigingen ten einde en dat betekent dat het aantal trainingen minder zal worden. Ben jij niet het type dat stil kan blijven zitten de komende maanden en wil jij je badminton level naar een hoger niveau brengen? Dan is dit het juiste moment!

Vanaf heden ga ik privé trainingen verzorgen. Een privé sessie kan bestaan uit: technisch, tactisch of fysieke training: dit kan vooraf besproken worden.

De trainingen zullen plaatsvinden in Alphen aan den Rijn in Jawi Sportcentrum. De kosten voor een privé sessie bedragen € 25,- plus eenmalig de kosten van de baanhuur, dit is een zeer aantrekkelijke prijs per maand, waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van de badminton banen. Het is mogelijk om met z´n tweeën een sessie te boeken, je betaalt dan beide de helft. Daarnaast kunnen zich maximaal twee spelers per sessie zich aanmelden omdat ik de kwaliteit wil waarborgen.

Door de ervaringen die ik zelf meegemaakt heb en nog steeds meemaak als speler, maar ook als coach in zowel binnen als buitenland ben ik ervan overtuigd dat ik met de nodige kennis en passie voor de sport een ieder naar een hoger niveau kan brengen.

De privé trainingen zijn geschikt voor iedereen. Het enige wat ik altijd vraag van mijn spelers is dat ze zich voor de volle 100% inzetten.

Dus wil jij net zo´n privé training beleven als Chloe Li, Melvin Sung of Rens Lagrouw hierboven? mail dan naar hilbinksportstraining@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *