BADMINTON CLINICS ZIJN WEER TE BOEKEN!

Sport Management Hilbink organiseert weer badminton clinics voor uw vereniging!

Dit kan in het kader zijn van een jubileum, een ledenwerf actie of een andere speciale gelegenheid.
Wat deze clinic speciaal maakt is dat deze wordt gegeven door twee ambitieuze spelers uit de top vijf van Nederland: Jordy Hilbink & Nick Fransman. Zij gaan u laten zien dat badminton meer is dan alleen maar een camping sport. Het nodige duik en vliegwerk zorgt ervoor dat deze spectaculaire clinic een hoog entertainment gehalte heeft voor iedereen!

Vanaf 1 Mei 2015 kunt u dus weer een badminton clinic boeken bij ons. Hoe doet u dat? heel simpel. U stuurt een email naar sportmanagementhilbink@gmail.com en u krijgt gelijk alle informatie toegestuurd die u nodig heeft.

Wij hopen u van dienst te mogen zijn in de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *