Geslaagde clinic voor BV Pajodos

Nog geen half uurtje van Arnhem vandaan en beide heren Jacco Arends en Jordy Hilbink waren aangekomen in het plaatsje Pannerden. De verenging Pajodos heeft op een geheel afgelegen plaats een mooie sporthal staan. Hier werd gisteravond een leuke, leerzame clinic voor de jeugd en senioren gegeven door de twee spelers uit Arnhem. De jeugd die bijzonder stil was tijdens de clinic, zaten toch vol bewondering en enthousiasme te kijken naar hoe Jacco en Jordy een andere betekenis gaven aan het badminton. Na afloop van de clinic kwam alle jeugd nog persoonlijk vragen om een handtekening en een knuffel.

Na het uur voor de jeugd, was het tijd om de senioren te laten zweten. Dit waren allemaal recreatieve spelers, die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een ‘balletje’ te slaan. Nadat de fanatiekelingen allemaal het zweet eruit hadden geslagen. Was het de beurt aan Jacco en Jordy om wat duik en vlieg werk te laten zien. Ook hier werd er weer met veel bewondering gekeken naar hoe mooi het spelletje badminton wel niet kan zijn.

Toen het alweer 21:00 uur was en de clinic richting het einde ging. Bleven de echte liefhebbers nog, om een aantal potjes te spelen.

Tot de volgende keer!

Management Hilbink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *