Clinic BC Alert in Steenwijk

Terwijl Lester nog lekker aan de Braziliaanse kust ligt te genieten van een welverdiende vakantie. Stond gisteravond alweer een clinic op het programma. Natuurlijk had het management van Hilbink een ijzersterke vervanger geregeld, door Jacco Arends op te roepen.

De clinic die beide heren hebben gegeven werd dit keer gehouden in Steenwijk. Om 20:00 uur was het zover en konden alle spelers hun borst nat maken voor de warming up. Het was een mooi groepje van ongeveer 25 deelnemers met een leeftijd tussen de 23 en 55 jaar.

Het doel van de clinic was ditmaal om meer in te gaan op het dubbelspel. Natuurlijk was dit een perfecte aangelegenheid om Jacco er iets te over te laten vertellen. Omdat hij een specialist is op dat gebied. Met een aantal oefeningen die het duo zelf op Papendal doet, gecombineerd met het niveau van de deelnemers, was het een leerzaam en leuk uur voor iedereen.

Na het uur van harde arbeid mochten alle deelnemers plaats nemen naast de baan, waar Jacco & Jordy zelf aan de bak mochten. Zij lieten aan de mensen zien hoe badminton op hoog niveau eruit ziet. Beide heren hebben zichzelf goed in het zweet gewerkt door verschillende dubbel en singel oefeningen voor te doen. De avond werd beëindigd met een aantal schijnslagen van Jacco wat de meeste mensen erg leuk vonden om te zien.

Aan het eind werd er door Arends & Hilbink een bedankt woordje toegesproken en kwam er een warm applaus richting de beide heren. ‘het was echt een leuke avond’, ik wist niet dat het zo snel kon gaan dat badminton’ aldus een aantal deelnemers van BC Alert.

Management Hilbink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *