Clinic BC Thuve

Maandag 16 april mochten Hilbink en Fransman afreizen naar het prachtige Duiven om daar een clinic te verzorgen voor badminton club Thuve. BC Thuve dat dit jaar met hun eerste team is gepromoveerd heeft ook net een nieuwe sporthal geopend. Het is dus duidelijk een mooi seizoen voor de club uit Duiven.

De clinic voor de jeugd ging van start om 18:00 uur. Beide heren hadden het duidelijk naar hun zin, want dat was goed te merken aan de manier hoe zij voor de groep stonden. Na een aantal korte oefeningen gingen de mannen een demonstratie wedstrijd spelen waarbij het publiek ook werd ingeschakeld. Dit was duidelijk het hoogtepunt van de avond, want iedereen zat op het puntje van zijn stoel.

Na de clinic voor de jeugd werd een soort gelijke clinic gegeven voor de senioren. Alleen dan wel aangepast op het niveauverschil. Ook hier was de clinic een succes en op het eind konden een x aantal spelers nog een partijtje tegen beide heren spelen. Met als klap op de vuurpijl eindigde de avond met een bloemetje voor de spelers van de voorzitter. ‘Het was een geslaagde avond en willen alle deelnemers bedanken voor hun inzet’ aldus Hilbink en Fransman.

Management Hilbink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *