Oey & Hilbink geven clinic bij BC cross smash

Afgelopen weekend hebben Lester Oey en Jordy Hilbink weer een spetterende clinic mogen geven. En dit keer aan de 40 jarige bestaande club, BC cross smash. De clinic vond plaats in Werkendam en was voor 2 uur lang geboekt. Om 09:30 uur begonnen de 2 mannen met een goede warming-up. Deze duurde circa 15 minuten. Waarna we wat voetenwerk hebben verricht met de gemotiveerde deelnemers. Vervolgens gingen de deelnemers hard aan de slag, om hun techniek te verbeteren met een aantal zeer leuke, maar ook leerzame oefeningen. En zo snel als de tijd kan gaan, zat er alweer een uur op. Na een aantal potjes te hebben gespeeld op halve baan(Belgen). Waren sommige deelnemers het niet eens met de opdracht die ze voor de kiezen kregen. De winnende spelers mochten aan horen hoe de verliezers van het spel ‘Belgen’. Het nummer ‘vader Jacob’ gingen zingen. Uiteraard was dit lachwekkend voor alle deelnemers. Na anderhalf uur al bezig te zijn geweest. Stond er ook nog een leuk spel op het programma. Het bekende spel ‘rond de tafel’ of ook wel genoemd ‘afvallertje’ zoals de mensen uit Werkendam het noemen. De bedoeling van het spel is dat je 2 teams maakt van dezelfde aantallen en dat je als team omste beurten slaat. Dus als je hebt geslagen sluit je achteraan aan, bij je eigen team. En wie de meeste spelers over heeft aan het einde, heeft gewonnen. Een erg leuk spel, als je met zulke gemotiveerde deelnemers bezig bent. Op het einde van de clinic hebben Lester & Jordy de deelnemers en organisatie bedankt voor deze fantastische geslaagde clinic. Een erg leuk dingentje om te vertellen is dat de organisatie van BC cross smash. Op het einde, een medaille uitdeelde aan de deelnemers. Met de gezichten van Lester en Jordy erop. En met als tekst ’40 jarig jubileum, clinic Lester Oey en Jordy Hilbink. Een erg leuk symbool naar de deelnemers, maar ook vooral naar Lester & Jordy. In de kleedkamer werden Lester & Jordy overspoeld met de vragen van de deelnemers of zei wel een handtekening mochten. Lester & Jordy hebben deze clinic als zeer prettig ervaren. En hebben gezegd misschien in de toekomst weer terug te keren naar BC cross smash. Voor de foto’s klikt u op ‘foto’s’ of kijkt u hieronder.

Management,

Hilbink & Oey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *