Badminton clinic BC ’70 Veluwe geslaagd

Afgelopen weekend 21 augustus, stond er voor Lester Oey en Jordy Hilbink weer een clinic op het programma. En dit keer mocht het duo afreizen naar Vaassen. De clinic was gepland van 14:00 tot 15:00 uur. Het zou een speciale aangelegenheid zijn voor de club, omdat zij het 40 jarig jubileum vierde. Om 14:00 uur begonnen de mannen met zichzelf voor te stellen. Wat zei in het dagelijkse leven doen, hoe hun trainingsweek eruit ziet en wat hun ambities zijn. Vervolgens is iedereen begonnen met wat in te slaan. Daarna bestond de clinic vooral uit wat technische, maar ook grappige slagen. Op het eind van de clinic hebben alle spelers tegen Lester Oey ‘rond de tafel’ gespeeld. Voor zover Lester en Jordy kunnen zeggen, was de clinic erg geslaagd. Ook de voorzitter van de club Michiel Horsman vermelde ‘Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over de clinic, van de deelnemers, maar vooral ook van de organisatie van de sporthal, die alle clinics en demonstraties van vandaag hebben gezien’. Ook zijn Lester & Jordy nog een even op de lokale radio van Heerde en Epe te horen geweest. Al met al een geslaagde clinic! Voor een stukje van het 40 jarig jubileum van BC ’70 Veluwe klik je hier.

Aankomend weekend, 28 augustus staat voor Hilbink en Oey een clinic te wachten in Werkendam. De jongens hebben laten weten, er erg veel zin in te hebben.

Management: Jordy Hilbink & Lester Oey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *