Sportmanagement Hilbink Start eenmanszaak

*Nieuw*

Altijd al eens een training van een topbadmintonner mee willen maken? Dit is nu jullie kans!
Met deze website willen wij u graag op de hoogte brengen van de leuke en interessante badminton clinics die vanaf vandaag te boeken zijn bij Sportmanagement Hilbink.

Door wie worden de clinics gegeven?

De clinics worden gegeven door Jordy Hilbink en Lester Oey. Beiden zijn lid van de nationale badminton selectie en trainen doordeweeks elke dag op het Nationaal Sportcentrum Papendal.

Wie zijn Lester & Jordy?
Om hun droom van het halen van de Olympische Spelen trainen deze 2 topbadmintonners 5 dagen in de week, 4 uur per dag op het Nationaal Sportcentrum Papendal.
Daarnaast zit Lester op de Radboud Universiteit in Nijmegen en volgt daar de studie Geneeskunde. En Jordy zit op het CIOS in Arnhem en volgt daar een sportopleiding.

Wie komen er voor de badminton clinics in aanmerking?

Iedereen die badminton een leuke sport vindt om te spelen is welkom. Alle leeftijden zijn welkom, dus jong en oud kunnen zich inschrijven. Ook het niveau maakt niet uit: jeugdspelers, wedstrijdspelers, senioren en recreanten zijn welkom.

Wat wordt er in de 2 uur durende clinics gedaan?

Wij vinden het belangrijk dat onze clinics leerzaam en leuk zijn. Maar wat wij nog belangrijker vinden is dat onze clinics een bron van inspiratie zijn. In korte tijd proberen wij de belangrijkste vaardigheden mee te geven. Daarnaast zullen wij ook over onze ervaringen vertellen, waar de deelnemers hopelijk veel van zullen opsteken.

Onderdelen van de clinic:

  • Warming-up & Cooling down
  • Badminton vaardigheden
  • Wedstrijd: deelnemers VS Jordy & Lester
  • Delen van onze ervaringen

Als er vanuit de vereniging nog gewenste oefeningen zijn, of andere bepaalde dingen die zij graag terug willen zien in de clinic, dan kan dat natuurlijk altijd, maar vermeld dat dan wel in de aanvraag.

Verschillende soorten clinics?
De verschillende soorten paketten die wij aanbieden:

  • Badminton clinic ‘Exclusive’
  • Badminton clinic ‘Deluxe’

Voor de verschillen van de soorten clinics, kunt u het beste de brochure aanvragen via het contact formulier.

Management Hilbink & Oey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *